Referenties


 


“Martijn is een zeer creatieve, maar ook overtuigende projectleider en preventiemedewerker, die ‘je d’r goed bij kunt hebben’. Ik heb veel van hem geleerd wat betreft de wijze waarop je exposure kunt inzetten voor het bereiken van publiek draagvlak en bevorderen van gezondheidsinterventies en over de manier hoe je de klik kunt maken met jongeren. Zijn enthousiasme werkt altijd aanstekelijk, zijn kennis is groot, zijn oorspronkelijkheid is te bewonderen. En qua presentatietechnieken ken ik niet veel betere professionals.”

Rob Bovens, Senior Wetenschappelijk medewerker, Trimbos-instituut

“Martijns veelzijdigheid en enthousiasme werken keer op keer aanstekelijk. Als visionair op het gebied van gezondheidsbevordering staat Martijn open voor nieuwe methoden. Hij schroomt niet om deze in de praktijk toe te passen. Ik verwacht dan ook dat wij samen nog voor baanbrekende veranderingen gaan zorgen.”

Kim Joe Lie, Consultant, Nuchter Kenniscentrum Leeftijdsgrenzen

“Martijn heeft een unieke kijk op jonge generaties en weet als een van de enige mensen in Nederland gepassioneerd en duidelijk de schakeling uit te leggen tussen technologie (web2.0) en generatieverschillen. Zijn uitgebreide kennis van media en gedrag vormen hier de basis voor.”

Sjef Kerkhofs, Mede-oprichter & Social Marketing Manager, Pondres